NolteAX2008-300x200NOS Racing is actief in diverse vormen sinds 1996 bij de DNRT. Het team heeft met de sprint races diverse kampioenschappen behaald en vele podium plekken op de Circuits van o.a. Zandvoort, Assen, Zolder (B), Spa Francorchamps (B) en Oschersleben (D).
Dit met diverse auto’s als de Citroen AX CUP GTI, Saxo, Alfa 75 en de huidige Seat Ibiza Cupra TDI. Ook heeft NOS Racing aan diverse endurance evenementen deelgenomen.

NolteAX2009-300x200Met de nieuw raceklasse de Peugeot 206GTi Cup Komen we als team tot de conclusie dat dit de nieuwe uitdaging is die we zochten. Met 56 GTI-tjes tegelijk op de baan staat dit garant voor veel raceplezier en spektakel.

Na een seizoen 206GTi blijkt toch dat de liefde voor de Citroën AX niet langer te onderdrukken valt. Inmiddels starten we 2019 alweer het tweede seizoen met de Citroën AX 2.0

12-uur-21-300x200

NOS Racing is gevestigd in Obdam “ het hart van de kop van Noord Holland” en bestaat uit een groep zeer gemotiveerde vrijwilligers die veel aandacht besteden aan de techniek en er wordt natuurlijk zeer serieus met de sport omgegaan. Denk daarbij aan: Preparatie; voor de race wordt gezorgd dat de auto’s in topconditie zijn. Ontwikkeling; de auto iedere race weer sneller proberen te maken.
Racesupport; bandenwissel ,tanken en technische ondersteuning op het circuit.

.

.

..

.

Het team uit zeer gemotiveerde rijders te weten:

Johan Nolte                  

Eigenaar Etlon.bv 

.

.

Bart Nolte (Zoon van)

.

.

.

Marcello Benedetti

Coureur

.

. .

Maar we kunnen niet racen zonder onze pit crew:

Mark de Groot                

Team Manager (Manus van Alles)

...

.

Hans Kramer             

Monteur.

.

.

Calvin de Groot (Zoon van)

Ondersteuning/karter/coureur

.

.

.

Frank Otto Daniel    

Ondersteuning, communicatie, muziek en appeltaart

..

.

Niels Warmenhoven

Monteur

.

.

.

.

Levi Spaans

Monteur.

.

.

Max Alting Siberg

Carosserie, schadeherstel

.

.

.