Wat brengt 2018??
01/02/2018 Reacties uitgeschakeld voor Wat brengt 2018?? nieuws admin

Nog even en dan is het al weer zover, de nieuwe racekalender is inmiddels bekend en het beloofd weer een mooi racejaar te worden. Nog 8 weken te gaan en dan zal er weer voor het eerst gestart worden. Waar we afgelopen jaar met de Peugeot 206 GTI Cup een prachtig seizoen hebben gehad, zal 2018 er anders uit zien.

Johan en Bart hebben de 206’jes verkocht en hun zinnen gezet op de Citroën AX, het idee is er om aan het begin van het seizoen te starten met 1 AX om er uiteindelijk een 2e naast te zetten. Ze zullen dan weer starten in het veld van de “Tour”

 

Sander zal blijven rijden in zijn Peugeot 206 GTI maar zal dan ook starten in de “Tour” De 206 beviel hem prima en hij wil kijken hoe snel hij deze kan maken. Of dat Sander de start van het seizoen zal halen, is nog onduidelijk.

 

Ook Marc heeft zijn 206 te koop staan en zal zich voor 2018 richten op zijn Alfa, zijn liefde waar nog veel werk in zit. Op dit moment is het nog niet duidelijk of hij aan het begin van het seizoen klaar is en welk kampioenschap het wordt zal ook de komende periode duidelijk worden.

Duidelijk is dat iedereen er weer veel zin in heeft, het begint al te kriebelen! Ook nieuwsgierig wanneer de actie begint? klik hier voor de link naar de wedstrijdkalender!

About The Author