We gaan weer van start!!
16/07/2020 Reacties uitgeschakeld voor We gaan weer van start!! nieuws admin

Het jaar 2019 eindigde op zolder met problemen aan beide auto’s. De versnellingsbak liet het afweten en ondanks dat beide auto’s de finish haalde, was het niet het gewenste resultaat. De signalen m.b.t. de snelheid waren verder bemoedigend en dus gingen we met een goed gevoel het nieuwe jaar in. Niemand kon vooraf weten dat we een in alle opzichten historisch jaar zouden beleven met Corona. In februari was er nog een testdag waarbij de Saxo de sporen gegeven werd. Niet helemaal vlekkeloos, maar toch weer een dag van gezelligheid en toch ook een goed gevoel. Werk aan de winkel voordat race 1 zou beginnen. Maar niks van dat alles, niks racen, maar quarantaine! Drama voor velen!

Inmiddels hebben we gelukkig weer een testdag achter de rug, maatregelen rondom Corona worden steeds een beetje (positief) aangepast en kunnen we weer denken aan een geweldige racedag. Zelfs een raceweekend, want het weekend van 31 juli tot en met 2 augustus is het Super Race Weekend. De DNRT gaat los met 3 dagen knallen op het vernieuwde asfalt van Circuit Park Zandvoort. En natuurlijk zijn wij erbij, gaaf!!

Op het moment van schrijven moet er nog veel gebeuren aan beide auto’s, maar zoals het er naar uit ziet zullen beide auto’s op tijd klaar zijn om de strijd aan te gaan. Johan zal met de Citroën Saxo deelnemen on de toerklasse en Bart zal met de Citroën AX proberen het veld van de Sportklasse achter zich te houden. Kortom een weekend om naar uit te kijken.

Het tijdschema is nog niet bekend. Of er bezoekers toegelaten worden tot het circuit is nog niet bekend. Zodra dit wel duidelijk is, zullen we dit uiteraard laten weten. Nu Corona ruimte geeft aan racen zullen we weer met regelmaat informatie posten op onze social media kanalen. Dus hou ons in de gaten via onze website, Facebook en Twitter!

About The Author