Cees bedankt!!
22/04/2016 Geen reacties nieuws admin

2015 zou een jaar worden zonder races, toch zouden we nog 1 race rijden, een race ter ere van Cees, Peetvader van NOSRacing!

9 oktober 2015 is Cees Hoet overleden, Cees is niet meer….. en dat komt binnen. Cees was racen, Cees was NOSRacing…….

NOS Racing Wie was Cees on Vimeo

27 oktober stond de finale race van het seizoen 2015 op de kalender. Waar we het hele jaar niet hebben geracet, wisten we nu, we doen mee ter ere en in nagedachtenis van Cees!

Deze dag stond niet in het teken van winnen, maar in het teken van Cees en alles wat hij in de jaren voor NOSRacing heeft betekend. De familie van Cees was aanwezig, dat voelde als een grote eer en dat gaf de dag extra emotie. Wat kan je nog zeggen na al die tijd: Cees Bedankt!

het-team

Voor de dag hebben we beide auto’s meegenomen, Als de eerste training achter de rug is blijkt dat de dumpvalve zijn werk doet en alle slangen vast blijven zitten. De andere auto traint bij de sport!

De vrije training begon goed, met een 2e tijd kon Johan, in de 79(2), op de natte baan goed uit de voeten en dus begonnen we met vertrouwen aan de kwalificatie.

Tijdens de kwalificatie traint Johan een 16e tijd, midden in het veld en dus op naar een uitdaging in race 1!

Natuurlijk was er ’s middags de barbecue en als altijd weer super geregeld door Hans Commandeur van CommandeurEkovlees. Gezellig tijdens het prikken van een vorkje herinneringen ophalen….. hier een foto uit het archief

Sponsordag NOSRacing 2014 193

Race 1 als 16e gestart in de 79(2). Bij de start verloren we een paar plaatsen maar op de droog wordende baan kon Johan snelle rondetijden neerzetten, 2.09. Helaas hadden we wat problemen met het uitvallen van de motor in linkerbochten kwam Johan als 15e over de finish.
Race 2 gestart als 15e en Johan pakte direct 4 plaatsen winst, helaas spinde Johan in de 2e ronde waardoor hij weer 7 plaatsen verloor. Daarna ging het eigenlijk heel goed op een baan die nat was door de constante miezer. Uiteindelijk eindigde Johan 12e.

Het zit erop, een drukke en mooie laatste race dag, het was een dag waar we vooral erg van hebben genoten. Met in ons achterhoofd alle race dagen die we samen met Cees Hoet hebben beleefd.