Assen 2013; Een productieve dag met leermomenten…
06/10/2013 Reacties uitgeschakeld voor Assen 2013; Een productieve dag met leermomenten… nieuws admin

Afgelopen woensdag 25 september hebben we weer geracet op het TT-circuit van Assen. In alle vroegte vertrokken we vanuit De Goorn naar Assen. Tjonge wat was het vroeg. Deze keer was Mike van der Heijden mee, Mike loopt stage bij Nolte opslag Systemen en mocht mee…. Het beloofde een spannende dag te worden. Mike schreef het volgende verslag:

race

Het is woensdag 25 september we gaan te racen in Assen.25 september vroeg!

`S ochtends om kwart voor vijf verzamelen op het bedrijf.We gingen op weg naar Assen en na ruim twee uur in de auto waren we er. De reis ging goed.

Johan moest nog stickers halen voor zijn auto dus daar moesten we op wachten.

checkWe gingen de vrachtwagen uit laden, auto checken en de stickers op plakken en toen  wachten tot Johan mocht rijden.

Eerst de vrije training en de tijdtraining dat ging goed, daarna de echte race…Johan mocht starten vanaf de 5e plaats

 

einde eerste raceDe eersten race ging goed hij was tweede geworden.We waren  er trots op dat hij het zo goed had gedaan.

Na de race had Mark weer wat lekkers gemaakt en dat smaakten goed.

Toen de tweede race, helaas begon deze slecht. We waren vergeten de banden goed vast te zetten. Hierdoor moest Johan starten vanuit de pits en als laatste in de achtervolging. Na een moeilijke eerste ronde had hij het mes tussen de tanden en haalde hij de een na de ander in. Jammer van die misser, maar uiteindelijk waren we heel trots op Johan, Startend vanaf een 20e plaats en eindigen als 8e, dat ging dus heel goed. 

Na dat alles opgeruimd was kwam er nog een prijsuitreiking. Hij was uiteindelijk over 2 races 4e geworden.Prijsuitreiking

Het was top!   

En daar sluiten wij ons graag bij aan, het was een productieve dag waar ook nog het een en ander te leren viel. Dat nemen we mee naar onze volgende race op 18 oktober!20130925_180438

About The Author